توسط مرکز منش جهاددانشگاهی؛

رویداد دیدار شتابدهنده حوزه صنایع خلاق فرهنگی در استان مرکزی برگزار شد

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۹ کد : ۳۴۶۶۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
رویداد دیدار شتابدهنده حوزه صنایع خلاق فرهنگی در مرحله شتابدهی طرح جوانان توسط مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
رویداد دیدار شتابدهنده حوزه صنایع خلاق فرهنگی در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ این رویداد با حضور اشرف جواهری مشاوره امور خانواده و بانوان نماینده مقام معظم رهبری در استان مرکزی و تیم های حوزه صنایع خلاق فرهنگی در امور خانواده و بانوان برگزار شد.

جواهری در این دیدار که با حضور تیم های حجاب اسلامی ایرانی، لباس سونای لاغری با قابلیت جابجایی، قرینه سازمیناکاری، ماسک ناشنوایان، تقویت هوش در بستر رباتیک و جوانان برگزار شد به بیان حمایت های قابل انجام دفتر امور بانوان و خانواده نماینده ولی فقیه در استان مرکزی پرداخت و به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ داد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی با بستر سازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.