به همت مرکز منش جهاددانشگاهی؛

پیش رویداد چاره جو در حوزه فناوری اطلاعات در استان مرکزی برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۶ کد : ۳۴۷۳۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
پیش رویداد چاره جو در حوزه فناوری اطلاعات به همت مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
پیش رویداد چاره جو در حوزه فناوری اطلاعات در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) جوانان استان مرکزی و در راستای اجرای طرح شتابدهی کسب‌وکارهای فناورانه جوانان در فاز شتابدهی از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی، اولین پیش رویداد چاره‌جو حوزه فناوری اطلاعات به صورت مجازی برگزار شد.

پیش رویداد چاره جو با محوریت شناسایی مشکلات حوزه فناوری اطلاعات ویژه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی برگزار شد.

به گفته مهندس توکلی مدرس دانشگاه، امروزه بشر در عصر داده‌ ها زندگی می‌ کند و عبارت «بشر در عصر اطلاعات زندگی می‌ کند» بسیار معروف است. در حقیقت، بشر با تبدیل این داده‌ها به اطلاعات، می‌توان آن‌ها را به شمش‌ هایی از طلا مبدل ساخت. کسانی آینده را کنترل خواهند کرد که به داده و اطلاعات بیشتری و بهتری دسترسی داشته باشند.

یادآور می شود؛ این مدرس دانشگاه در پایان به سوالاتی در خصوص جلوگیری از شکست ایجاد یک کسب و کار نوپا پرداخت و به سوالات حاضران پاسخ داد.