توزیع ۳ هزار ماسک رایگان توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۶ کد : ۳۵۰۳۱ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی، ۳ هزار ماسک توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی در سطح شهر اراک توزیع شد.
توزیع ۳ هزار ماسک رایگان توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ولی میرزائی مسئول هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: همزمان با ایام شهادت سرور و سالار شهیدان(ع) و یاران باوفای ایشان، 3 هزار ماسک رایگان به همت این هیات و با هدف کمک به سلامتی مردم و پیشگیری عزاداران حسینی از ابتلا به بیماری کرونا در سطح شهر اراک توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه ماسک های توزیع شده کاملا استاندارد و قابل استفاده برای تمامی سنین به ویژه کودکان است: افزود: صیانت عزاداران حسینی و برگزاری هرچه بهتر مراسم عزاداری از اهداف این اقدام خداپسندانه می باشد.

میرزائی با بیان اینکه اعضای این هیات در روز تاسوعا و عاشورا با حضور در سطح شهر اراک اقدام به توزیع ماسک کردند، اضافه کرد: امیدواریم با رعایت ضوابط بهداشتی توسط عزاداران حسینی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی مشکلی در این زمینه پیش نیاید.