آیین بزرگداشت روز پزشک در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۵۰۹۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به مناسبت پاسداشت مقام شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک، از پزشکان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم گرامیداشت روز پزشک با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، مدیر مرکز درمان فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی و جمعی از پزشکان این مرکز فوق تخصصی برگزار شد.

دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این مراسم ضمن تبریک روز پزشک و هفته دولت، از اقدامات و تلاش های ارزنده پزشکان قدردانی و تشکر کرد و افزود: حرفه پزشکی از قداست و جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر پزشکان این مرکز درمانی با تلاش و فداکاری بسیار نقش بزرگی در دستیابی به اهداف مجموعه جهاددانشگاهی بر عهده دارند.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از پزشکان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان با اهدای شاخه گل و هدایایی تجلیل به عمل آمد.