طبح غذای نذری همزمان با ایام محرم در جهاددانشگاهی استان مرکزی
همزمان با ماه محرم ماه و ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان(ع) و یاران باوفای آن حضرت، طبخ غذای نذری به همت خیرین جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با ماه محرم ماه و ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان(ع) و یاران باوفای آن حضرت، طبخ غذای نذری به همت خیرین جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد.
سنت پسندیده نذری دادن و توسل جستن برای ادای حاجت، رفع بلا و دفع مصیبت یکی از آیین هایی است که در کشور ما به ویژه در ماه محرم دیده میشود و امسال نیز با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی این کار اتفاق افتاد.
گفتنی است؛ طبخ و توزیع غذای بسته بندی شده با رعایت نکات بهداشتی توسط خیرین جهاددانشگاهی از اقدامات هیات صاحب الزمان(عج) است که تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
نظر شما :