انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان

۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۵ کد : ۳۵۳۵۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان مرکزی به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان در راستای ایجاد همکاری های مشترک منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ این تفاهم نامه با حضور دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مهندس حسین خسروبیگی رئیس اتاق تعاون استان مرکزی به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان در راستای همکاری های مشترک تا پایان سال 1401 منعقد شد.

از موضوعات اصلی این تفاهم نامه می توان به همکاری در زمینه های آموزش عالی علمی – کاربردی،  فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و  همکاری در زمینه های اشتغال اشاره کرد.

استفاده از امکانات فیزیکی، فضاهای اداری و آموزشی طرفین در سطح استان بر اساس قرار داد منعقده فی ما بین جهاددانشگاهی و اتاق تعاون استان مرکزی از تعهدات کلی این تفاهم نامه مشترک است.