فراخوان جذب هیات علمی در پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۵۶۶۸ اخبار عمومی تاپ خبر
پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در راستای توسعه کادر درمانی و هیئت علمی و پیشبرد پروژه‌های مرتبط با تشخیص و درمان سرطان پستان دعوت به همکاری می کند.
فراخوان جذب هیات علمی در پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، این پژوهشکده در راستای توسعه کادر درمانی و هیات علمی و پیشبرد پروژه‌های مرتبط با تشخیص و درمان سرطان پستان از میان فارغ التحصیلان رشته‌های رادیولوژی و آسیب‌شناسی که دوره تعهد خود را به اتمام رسانده اند، دعوت به همکاری می کند.

داوطلبان می توانند رزومه علمی خود را در فرمت استاندارد تکمیل و به آدرس ایمیل info@ibcrc.ir ارسال کرده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88876869 تماس بگیرند.

گفتنی است، داوطلبان در صورت احراز شایستگی، استخدام تمام وقت شده وسپس به هیئت علمی پژوهشی تبدیل وضعیت می یابند.