راه اندازی کارگاه ساخت و تجهیزات مورد نیاز مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۵۶۷۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
کارگاه ساخت و تولید ابزارها و تجهیزات مورد نیاز مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان مرکزی از راه اندازی کارگاه ساخت و تولید ابزارها و تجهیزات مورد نیاز مشاغل خانگی در استان خبر داد.

وی افزود: پیش بینی می شود در این واحد دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز اعم از دستگاه های اسانس گیری، دستگاه های میوه خشک، دستگاه های مورد نیاز زنبورداری، دارهای قالی آرگونومیک، دستگاه های تراش سنگ های قیمتی و تکنولوژی هایی که قابلیت مشاغل خرد را در خانه دارد، ساخته و راه اندازی گردد.

غنی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.