ارائه خدمات مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان مرکزی در بخش مشاوره و درمان و بهداشت و روان

۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۵۹۲۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مسوول فنی مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان مرکزی از ارائه خدمات مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان در بخش مشاوره و درمان و بهداشت و روان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهتاب آسترکی مسوول فنی مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: با گسترش اجتماع، پیچیدگی جوامع و نهاد‌ها و متعاقب آن سست‌تر شدن روابط عاطفی، ضرورت بهره‌گیری از راهنمایی و مشاوره اجتناب‌ناپذیر شده است؛ چراکه بشر امروز برای تصمیم‌گیری‌های عقلانی، رفع نیازهای روانی مختلف خود و انتخاب بهترین تصمیم و راه‌حل مناسب، نیازمند مشاوره و راهنمایی تخصصی است.

وی اظهارکرد: در این راستا مرکز خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با هدف ارائه خدمات در دو بخش مشاوره و درمان و بهداشت روان به شهروندان از سال 1389 فعالیت خود را آغاز نموده است.

آسترکی توانمندی‌ها و حوزه‌های فعالیت این مرکز در زمینه رفع اختلالات زیر مشاوره تخصصی را شامل اختلالات خلقی(افسردگی،اختلال دو قطبی و....)، اختلالات اضطرابی (اضطراب عمومی، هراس اجتماعی، وسواس، فوبی‌ها، PTSD و...)،اختلالات رشد(تشخیص عقب‌ماندگی ذهنی، تشخیص و درمان اختلال اوتیستیک، بیش فعالی و ...)، مشکلات ویژه کودکان و نوجوانان (اختلالات یادگیری و رفتاری، بیش فعالی و کمبود توجه، اختلالات سلوک و پرخاشگری)، مشکلات بین فردی و خانوادگی(اختلافات خانوادگی و مشکلات زناشویی، وابستگی، مشکلات بین فردی در محیط کار و یا تحصیل و ...)، مشاوره پیش از ازدواج(بررسی ویژگی‌های شخصیتی زوجین، انجام آزمون‌های مرتبط)، مشاوره تحصیلی(آموزش روش‌های یادگیری مؤثر، بهسازی حافظه و افزایش انگیزه‌ یادگیری و انجام آزمون‌های هوش و حافظه و...)، مشاوره شغلی(سنجش استعدادهای فرد با استفاده از آزمون‌های مربوطه و ارائه مشاوره عنوان کرد.

وی ادامه داد: کارگاه‌های آموزشی شامل مهارت‌های زندگی(خودآگاهی و همدلی، ارتباط مؤثر و روابط بین فردی، خلاقیت و حل مسئله، مقابله با فشار روانی و هیجانات و...)، آموزش پیش از ازدواج(شناخت فردی، آشنایی با هشدارهای بالقوه، جذابیت، عشق، دوران عقد و مشکلات این دوران و ...)، شیوه‌های فرزندپروری و اصلاح رفتار از دیگر اقدامات مرکز مشاوره جهاددانشگاهی می باشد.

مسوول مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: علاوه بر این مرکز خدمات تخصصی مشاوره و روانشناسی، توانمند در ارائه خدمات سنجش و ارزیابی روانی شامل انجام آزمون‌های هوش در سطوح خردسال، کودک و بزرگسال(تست‌های هوش وکسلر، ریون آدمک گودیناف و...)، انجام آزمون‌های شخصیت: (MMPI2 ، MCMI ،TAT برن رویتر و آزمون‌های تخصصی سنجش افسردگی، اضطراب و فشارروانی)، انجام آزمون‌های حافظه شامل وکسلر، سنجش رغبت شغلی و  انجام آزمون‌های رضایتمندی زناشویی است.

شایان ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت بهره مندی از خدمات مرکز مشاوره جهاددانشگاهی استان به مرکز خدمات تخصصی مشاوره به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی کوچه مسجد حاج آقاصابر- مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه و یا با شماره 32233988 تماس حاصل نمایند.