به همت واحد فناور دیجی باغ مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان محلات و نیم ور:

برگزاری کارگاه آموزشی گلخانه زیرزمینی

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵ کد : ۳۶۰۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
کارگاه آموزشی گلخانه زیرزمینی به همت واحد فناور دیجی باغ مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان محلات و نیم ور برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی گلخانه زیرزمینی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، به همت واحد فناور دیجی باغ مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان محلات و نیم ور در روز پنج شنبه 8 آذرماه کارگاه آموزشی گلخانه زیرزمینی در کافه ژوژمان واقع در تهران ، خیابان انقلاب برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی گلخانه زیرزمینی مطالب آموزشی و سرفصل های تهیه شده در خصوص گیاهان زینتی و نور مصنوعی ارائه گردید و در پایان دوره به هر یک از شرکت کنندگان ۳۰ عدد قلمه متفاوت از انواع گیاهان زینتی هدیه داده شد.

با توجه به مطالب ارائه گردیده در این کارگاه آموزشی  و درخواست شرکت کنندگان برای تعامل بیشتر ، در فضای مجازی یک گروه متشکل از شرکت کنندگان و مسئولین واحد فناور دیجی باغ تشکیل شد تا افراد شرکت کننده در کارگاه آموزشی امکان رفع سوالات و مشکلاتی که در مراحل تولید با آن مواجه می شوند را داشته باشند.

قابل ذکر است این کارگاه آموزشی به مدت 5 ساعت برای تعداد 15 نفر برگزار گردید ، در این دوره شرکت کنندگانی از شهرهای تهران ، میناب ، شیراز و گرگان  و محلات حضور داشتند .