مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ میزبان کمیته هماهنگی اقدامات سند ارتقای زنان و خانواده

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۷ کد : ۳۶۶۳۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به میزبانی مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی استان مرکزی سومین کمیته هماهنگی اقدامات سند ارتقای زنان و خانواده در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سومین کمیته هماهنگی اقدامات سند ارتقای زنان و خانوداده در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

این نشست با هدف آشنایی اعضای کمیته با فعالیت های مراکز حمایت از کسب و کارهای اینترنتی، سه شنبه 20 مهرماه جاری بصورت حضوری در مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی استان مرکزی با حمایت از ایده های نو و خلاق با هدف توسعه روحیه کارآفرینی، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش بهره وری اقتصادی مشغول فعالیت است.