با حضور جمعی از مسوولان کشوری و استانی؛

جشن تولد "رویش های امید رویان" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۶۸۹۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مرکز فوق تخصصی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری جشن تولد رویش های امید رویان با حضور مسوولین کشوری و استانی خبر داد.
جشن تولد "رویش های امید رویان" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: جشن امیدهای رویان برای اولین بار در هفته ملی سلامت با همکاری اداره کل دفتر امور بانوان استانداری مرکزی و حمایت بین بخشی دستگاه های مختلف استان برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه این مراسم در راستای تحقق سیاست های جمعیتی مقام معظم رهبری و سهم مراکز ناباروری در افزایش نرخ باروری و تحکیم بنیان خانواده برگزار می شود؛ تصریح کرد: فرزندآوری یک پدیده صرفا فردی نیست بلکه یک پدیده اجتماعی است که موجب پویایی و جوانی جمعیت می شود.

طالبی افزود: جشن تولد رویش های امید رویان سه شنبه، 27 مهرماه با حضور جمعی از مسوولین کشوری و استانی و خانواده بزرگ رویان در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.