از سوی ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان؛

دبیران کمیته های هفته پژوهش در استان مرکزی معرفی شدند

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۷۴۵۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
دبیران کمیته های هفته پژوهش در استان مرکزی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نظر به اهمیت برگزاری مراسم استانی هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی و با عنایت به مصوبات جلسه هماهنگی برگزاری هفته پژوهش، احکام دبیران کمیته های هفته پژوهش توسط دکتر سعید حمیدی رییس دانشگاه اراک و جانشین رییس ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان صادر شد.

طی احکامی دکتر علیرضا فضلعلی، دکتر مهران شاه منصوری، دکتر علیرضا کمالی، دکتر اسفندیار خسروی زاده، دکتر امیر حسین ربیعی، دکتر علی یونسی، دکتر فرشید خجسته، دکتر محمدرضا لک، دکتر علی محمد فتوحی، دکتر محمد رفیعی، مهندس محسن مرادی، مهندس اصغر ذوالفقاری، مهندس سید مهدی حسینی، مهندس رضا اسکندری، مهندس احمد محمدی بعنوان دبیران کمیته های علمی، حجت الاسلام عباس دانشی بعنوان دبیر کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی و مهدی صالحی جیریایی بعنوان مسوول دبیرخانه مرکزی هفته پژوهش منصوب شدند.

گفتنی است؛ جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز پیرو مصوبه ستاد برگزاری هفته پژوهش به عنوان مسوول برگزاری کمیته علمی در حوزه پژوهشگران جوان(زیر 30 سال) انتخاب شد.