در راستای آموزش های تعاون و مشاغل خانگی صورت گرفت؛

همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان

۱۷ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۲ کد : ۳۷۶۵۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
همکاری های مشترک آموزشی در بخش های آموزش های تعاون و مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با دبیر اتاق تعاون استان انجام می شود.
همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و اتاق تعاون استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست مشترکی با حضور دبیر اتاق تعاون استان مرکزی، مسوول آموزش اتاق تعاون، معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان برگزار شد.

فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در این رابطه، گفت: این نشست با هدف همکاری های مشترک آموزشی در بخش های آموزش های تعاون و مشاغل خانگی در محل اتاق تعاون برگزار شد.

وی تصریح کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.