برگزاری نشست مشاوره با پیشران طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۳۷۷۷۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
نشست مشاوره توسعه کسب و کار پیشران تولیدکننده کیف و چمدان و پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی با حضور تیم اجرایی این طرح ملی در روستای جاورسیان برگزار شد.
برگزاری نشست مشاوره با پیشران طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در این نشست از راهکارهای کاربردی افزایش فروش با هدف توانمندسازی سخن گفت و افزود: شناخت کامل مشتری، شناسایی مشکل و راه حل ها و ایجاد مزیت های رقابتی و فواید آن از جمله مسائلی است که می تواند در فروش محصولات تاثیرپذیری بالایی را بدنبال داشته باشد.

وی اظهارکرد: تکنیک های افزایش فروش، خدمات فروش مناسب محصول، حفظ مشتری های فعلی، تبلیغات در شبکه های اجتماعی و راهکارهای خرید بیشتر و خرید راحت و دسترسی سریعتر به محصول توسط مشتری از دیگر مباحثی است که در بازار هدف باید به آنها پرداخته شود.

غنی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.