برگزاری دومین کارگاه آموزشی "آشنایی با مکانیزم صحیح بافت فرش" در استان مرکزی

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۸۱۳۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
دومین دوره آموزشی آشنایی با مکانیزم صحیح بافت فرش ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری دومین کارگاه آموزشی "آشنایی با مکانیزم صحیح بافت فرش" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، گفت: این دوره آموزشی با حضور اقدس قنبری از اساتید پیشکسوت فرش استان مرکزی و پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره آشنایی متقاضیان این رشته با شیوه های صحیح بافت فرش بوده تا متقاضیان بتوانند محصولات خود را بدون نقص و ناهمواری و همچنین با قیمت کارشناسی به بازار عرضه نمایند.

غنی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.