برگزاری جلسه هیات مدیره مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۶ کد : ۳۸۴۳۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
اولین جلسه هیات مدیره مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور دکتر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان و ترکیب جدید هیات مدیره تشکیل شد.
برگزاری جلسه هیات مدیره مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این جلسه به تشریح فعالیت این مجتمع درمانی و نحوه هزینه کرد درآمد و هزینه ها پرداخت و افزود: در حال حاضر در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان، فلوشیپ زنان، متخصص اورولوژی، مشاوره غدد، روانشناسی، تغذیه و آزمایشگاه ژنتیک و تشخیص طبی مستقر و فعال هستند.

وی به تلاش های این مرکز جهت کمک به بیماران و تامین هزینه های درمان، خاطرنشان کرد: فعالیت های مجموعه درمان ناباروری جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از مراکز درمانی در غرب کشور حائز اهمیت است.

گفتنی است؛ در این جلسه دکتر عصمت مشهدی و دکتر جواد جواهری به عنوان اعضای حقیقی و محسن مرادی معاون پژوهشی، علی عباس رییس محمدی معاون پشتیبانی و محمد طالبی مدیر مرکز درمان به عنوان اعضای حقوقی هیات مدیره مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی معرفی شدند.