در رشته خیاطی، فرش و گیاهان دارویی انجام شد؛

ثبت مشاوره عمومی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی در سامانه طرح

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۰ کد : ۳۸۷۲۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مشاوره عمومی متقاضیان در رشته های خیاطی، فرش و گیاهان دارویی به همت دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی انجام شد.
ثبت مشاوره عمومی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی در سامانه طرح

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی از روند ثبت مشاوره عمومی در سامانه inhb.ir خبر داد و افزود: انجام مشاوره های عمومی طی هفته های گذشته توسط مشاوران کارآفرینی و کسب و کار صورت پذیرفت.

وی افزود: این مشاوره ها پس از ثبت در سامانه تحویل مشاوران تخصصی و پیشرانان می گردد که مشاوره عمومی نفرات در بخش خیاطی، فرش و گیاهان دارویی انجام شده است.

غنی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.

کلید واژه ها: عمومی مشاوره عمومی استان مرکزی مرکزی ثبت