به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود؛

وبینار تخصصی "چالش های افزایش جمعیت و ظرفیت های فقه در حوزه جنین شناسی"

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۱ کد : ۳۹۰۵۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
وبینار تخصصی "چالش های افزایش جمعیت و ظرفیت های فقه در حوزه جنین شناسی" ۲۳ آذرماه به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
وبینار تخصصی "چالش های افزایش جمعیت و ظرفیت های فقه در حوزه جنین شناسی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر مریم جنابی دبیر علمی وبینار تخصصی "چالش های افزایش جمعیت و ظرفیت های فقه در حوزه جنین شناسی" در این رابطه، گفت: این وبنیار تخصصی در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص افزایش جمعیت برگزار می شود.

وی افزود: این وبینار با حضور حجت الاسلام دکتر حسنی استاد حوزه و دانشگاه، دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مسوول فنی آزمایشگاه جنین شناسی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی و جمعی از علاقه مندان برگزار می شود.

جنابی خاطرنشان کرد: وبینار تخصصی "چالش های افزایش جمعیت و ظرفیت های فقه در حوزه جنین شناسی" روز سه شنبه 23  آذرماه ساعت 10 صبح در سالن جلسات جهاددانشگاهی برگزار و از طریق لینک http:webinar.acecr.ac.ir برای علاقه مندان پخش می شود.