ارایه تخفیف خدمات مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی ویژه کارکنان این واحد

۰۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۹۴۵۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از ارایه تخفیف خدمات مجتمع درمانی جهادانشگاهی استان به کارکنان این نهاد خبر داد.
ارایه تخفیف خدمات مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی ویژه کارکنان این واحد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، اظهارکرد: پیرو هماهنگی های صورت گرفته و بر اساس مصوبه کمیته پشتیبانی، کارکنان این واحد سازمانی و خانواده می توانند از تخفیف خدمات درمانی مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان بهره مند شوند.

وی خدمات ارایه شده را شامل خدمات کلینیک پوست و زیبایی(لیزر و تزریق) با تخفیف 50 درصدی عنوان کرد و افزود: همچنین کارکنان جهاددانشگاهی استان می توانند از خدمات درمانی زنان و نازایی، مرکز مشاوره، کار درمانی و گفتار درمانی با تخفیف 30 درصدی بهره مند شوند.

این مقام مسوول اضافه کرد: مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با بهره مندی از  دستگاه های پیشرفته و کادری مجرب آماده خدمات رسانی به همشهریان عزیز می باشد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان مرکزی استان مرکزی مرکز تخفیف درمانی