تقدیر از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی/جهاددانشگاهی استان مرکزی در فهرست برترین های پژوهشی

۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴ کد : ۳۹۷۳۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی با ارایه طرح پژوهشی و فناورانه در پنجمین دوره برنامه تجلیل از پژوهشگران و فناوران جهاددانشگاهی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، پنجمین دوره برنامه معرفی و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر جهاددانشگاهی با تجلیل از ۲۸ پژوهشگر و فناور برتر این نهاد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این دوره در 8 بخش که شامل پژوهشگران برتر، پژوهشگران جوان برتر، گروه‌های پژوهشی برتر، مراکز خدمات تخصصی برتر، نشریات علمی برتر، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد برتر، طرح‌های پژوهشی و فناورانه برتر و واحدهای در حال توسعه است، برترین‌ها مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است؛ در این مراسم زهره شهبازی از جهاددانشگاهی استان مرکزی با ارایه طرح پژوهشی و فناورانه برتر مورد تقدیر قرار گرفت.

کلید واژه ها: برتر جهاددانشگاهی پژوهشگران تقدیر پژوهشی فناورانه