ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی؛

کارگاه آموزشی "مهارت های عمومی کسب و کار" در استان مرکزی برپا شد

کارگاه آموزشی مهارت های عمومی کسب و کار ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی برگزار شد.
کارگاه آموزشی "مهارت های عمومی کسب و کار" در استان مرکزی برپا شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور در این کارگاه آموزشی، گفت: کسب و کار برای فراهم کردن نیازهای مشتریان بوجود می آید و مجموعه فعالیت هایی است که برای بدست آوردن پول و ارزش محصول می توان به آن اشاره نمود.

وی با اشاره به اینکه رشد کسب و کارها به سرعت اتفاق می افتد که با تلاش مضاعف و همچنین انجام بازاریابی امکان پذیر است، تصریح کرد: هدف از کسب و کار در دو بُعد اقتصادی و اجتماعی تعریف می شود و مدل های مختلفی از جمله کسب و کار خانگی، اینترنتی و خانوادگی نیز دارد.

غنی پور در پایان به نقش کارآفرین در ایجاد کسب و کار اشاره کرد و افزود: کارآفرینی فقط به معنای تولید محصول جدید نیست بلکه باید روش جدیدی برای تولید محصولات خلق نماید، به بازارهای جدید در جوامع مختلف وارد شود و همچنین کالاهای قدیمی را به سبک جدید تولید نماید.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.