در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا(س)؛

مراسم پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۴۰۲۵۹ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با ایام فاطمیه و شب شهادت ام ابیها(س) مراسم پرفیض زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
مراسم پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه سالروز شهادت دخت نبوت و اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، مراسم معنوی زیارت عاشورا در نمازخانه پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی با شرکت در این مراسم با قرائت زیارت عاشورا توسط کربلایی علیرضا دارابی در رثای حضرت فاطمه(س) به نوحه سرایی و سینه زنی پرداختند. گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است؛ این مراسم به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و از عزاداران در این محفل معنوی با صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان جهاددانشگاهی استان مرکزی استان مرکزی مرکزی فاطمه