توسط پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی؛

سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان رویان از آزمایشگاه تا بالین برگزار می‌شود

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۵ کد : ۴۰۴۴۶ معاونت پژوهشی تاپ خبر
سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان رویان از آزمایشگاه تا بالین ۲۰۲۲، همزمان با هفته ملی مبارزه با سرطان در بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.
سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان رویان از آزمایشگاه تا بالین برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، کارگروه سرطان پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی با همکاری انجمن خون و انکولوژی کودکان ایران، همزمان با هفته ملی مبارزه با سرطان، سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان رویان از آزمایشگاه تا بالین ۲۰۲۲ را در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌کند.

تازه‌های تشخیص زودهنگام سرطان؛ رویکردهای سیستمی‌ در سرطان؛ درمان هدفمند سرطان؛ بدخیمی‌های خونی؛ ایمونوتراپی در سرطان؛ اخلاق و مقررات در تحقیقات بالینی، محورهای اصلی این سمپوزیوم اعلام شده است.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام در سومین سمپوزیوم بین المللی سرطان رویان از آزمایشگاه تا بالین به وب‌سایت معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: سرطان رویان سمپوزیوم عمومی جهاددانشگاهی سومین