انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته میناکاری در طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۰۹۸۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته میناکاری منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان و در جریان نشست با پیشران بخش تولید میناکاری در شهر اراک، تفاهم نامه همکاری با وی منعقد شد.

مشاغل خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصاد خانواده ها و همچنین تولید ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از بهترین فرصت‌ های شغلی برای درآمدزایی در کشور، تولید و فروش صنایع دستی می باشد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجرا می باشد.