به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛

دوره مجازی "تربیت مشاور تحصیلی" برگزار می‌شود

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۴۱۲۷۲ اخبار عمومی تاپ خبر
دوره تربیت مشاور تحصیلی از سوی مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره ظهیر به صورت آنلاین برگزار می‌شود.
دوره مجازی "تربیت مشاور تحصیلی" برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، دوره تربیت مشاور تحصیلی از سوی مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره ظهیر سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

این دوره آموزش مقدماتی از پنجم اسفندماه، روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ برگزار و در پایان دوره گواهینامه معتبر اعطا می‌شود.

بهاره بوربور، روانشناس و مشاور تحصیلی، مدرس این دوره است که به ارائه «اصول و مبانی مشاوره تحصیلی و مدرسه»، «الگوی مشاوره فردی و گروهی»، «تشکیل پرونده مشاوره‌ای دانش‌آموزان»، «ارائه خدمات مشورتی در مدرسه»، «مشاوره انتخاب رشته و هدایت تحصیلی دوره اول متوسطه» می‌پردازد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این دوره با شماره ۴-۶۷۶۱۲۲۲۲-۰۲۱ تماس گیرند.

کلید واژه ها: مشاوره تحصیلی عمومی