اعلام آمادگی اعضای جهاددانشگاهی استان مرکزی جهت شرکت در راهپیمایی خودرویی ۲۲ بهمن

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۵ کد : ۴۱۳۸۹ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اعضای جهاددانشگاهی استان مرکزی همگام با آحاد مردم در راهپیمایی پرشور و باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن ماه شرکت می کنند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مدیران و کارکنان جهاددانشگاهی استان همگام با آحاد ملت در راهپیمایی وحدت آفرین یوم الله 22 بهمن ماه حضور خواهند یافت.

جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن پاسداشت ایام الله دهه فجر، همراه با مردم ولایی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اتحاد و همبستگی خود را به نمایش می گذارند و آمادگی خود را جهت میثاق و دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی اعلام می نمایند.

گفتنی است؛ طبق اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به علت شرایط خاص کرونایی راهپیمایی روز ۲۲ بهمن در شهر‌های قرمز به صورت خودرویی و موتوری برگزار می شود و این آیین در اراک از ساعت ۱۰ صبح از ابتدای بلوار مهارت آغاز و شرکت‌کنندگان پس از عبور از پل شهید آنجفی و انتهای بلوار وارد خیابان جهاد(هپکو) و بعد از میدان سرداران وارد مصلی بیت‌المقدس خواهند شد.

کلید واژه ها: بهمن جهاددانشگاهی راهپیمایی انقلاب