عرض ارادت به امام حسین(ع) با پخت غذای نذری

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۶ کد : ۴۲۱۵۶ اخبار عمومی تاپ خبر
رسم پخت غذای نذری در کشورمان سالها قدمت دارد. دوستداران اهل بیت(ع) با رسیدن مناسبت های مختلف نذری را برپا می کنند و اینگونه بخشی از ارادت خالص خود را به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نشان می دهند.
عرض ارادت به امام حسین(ع) با پخت غذای نذری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ایام ولادت امام حسین(ع) روزی نورانی را در تقویم عالم ساخت. روزی که آغازی برای نهضت حسینی بود و این نواده رسول‌الله(ص) پرورش یافت تا غوغایی در عالم بشریت به پا شود و حقانیت و مظلومیت دین پیامبر خاتم که چهارده معصوم پرچمدارش بودند، برای همیشه ثبت شود.

یکی از نذوراتی که از گذشته تاکنون جایگاه ویژه ای نزد ما ایرانی ها دارد نذری دادن برای سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) محسوب می شود.

به مناسبت سالروز ولادت سید و سالار شهیدان امام حسین(ع)، قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل(ع) و امام زین العابدین(ع) پخت غذای نذری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی و خیرین جهاددانشگاهی انجام شد.