امروز ۲۱ اسفندماه؛

نشست تخصصی "جهاد تبیین عفاف و حجاب در جامعه" در استان مرکزی برگزار می شود

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۴ کد : ۴۲۲۸۱ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست تخصصی عفاف و حجاب به همت امور بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
نشست تخصصی "جهاد تبیین عفاف و حجاب در جامعه" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست تخصصی با موضوع جهاد تبیین عفاف و حجاب در جامعه با حضور خانم دکتر انصاری از اساتید دانشگاهی در استان برگزار می شود.

این نشست تخصصی به همت امور بانوان جهاددانشگاهی استان مرکزی امروز، 21 اسفندماه راس ساعت 17 از طریق سامانه امجد بر ای علاقه مندان پخش می شود.

علاقه مندان جهت شرکت در نشست تخصصی با موضوع جهاد تبیین عفاف و حجاب در جامعه می توانند با ورود به سامانه amjad.jde.ir/mr و نام اتاق: گروه جهادی بانو مجتهده امین و نام کاربری خانوادگی و با رمز 1234 شرکت کنند.

گفتنی است؛ بررسی ابعاد گوناگون حجاب و عفاف، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و تشریح راهکاری تعمیق آن در جامعه به ویژه در بین بانوان از اهداف برگزاری این نشست خواهد بود.

کلید واژه ها: عفاف حجاب عفاف نشست نشست تخصصی جامعه