استاد حوزه و دانشگاه:

جهاد تبیین سرلوحه اقدامات جوانان قرار گیرد

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۴۳۱۱۴ اخبار عمومی تاپ خبر
حجت الاسلام عزیزی اظهارکرد: مسئله مهم جهاد تبیین از سوی مقام معظم رهبری به عنوان جهاد عظیم در حال حاضر مطرح شده و دارای ضرورت می باشد و جوانان باید آن را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.
جهاد تبیین سرلوحه اقدامات جوانان قرار گیرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ حجت الاسلام بهروز عزیزی از اساتید حوزه و دانشگاه در جمع نمازگزاران جهاددانشگاهی با اشاره به شخصیت تاثیرگذار حضرت علی(ع) بر لزوم حفظ آموز ه ها و سفارش های آن حضرت تاکید کرد.

وی به اهمیت احیای شب های قدر و اهمیت مقام و منزلت مولای متقیان(ع)، شب های قدر را بهترین فرصت دانست تا با توبه و استغفار به درگاه الهی در مسیر خودسازی و عاقبت بخیری حرکت کنیم.

حجت الاسلام عزیزی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین، بیان کرد: مسئله مهم جهاد تبیین از سوی مقام معظم رهبری به عنوان جهاد عظیم در حال حاضر مطرح شده و دارای ضرورت می باشد و جوانان باید آن را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

شایان ذکر است؛ مراسم اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با حضور جهادگران جهاددانشگاهی به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی