با عنوان «میراث تاریخی خلیج فارس؛ شناخت و حفاظت آن»؛

پانزدهمین همایش ملی علمی - فرهنگی خلیج فارس برگزار می شود

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۴۳۳۲۶ اخبار عمومی تاپ خبر
پانزدهمین همایش ملی علمی - فرهنگی خلیج فارس برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، رویداد هفتم از مجموعه‌رویدادهای مربوط به پانزدهمین همایش ملی علمی - فرهنگی خلیج فارس با عنوان «میراث تاریخی خلیج فارس؛ شناخت و حفاظت آن» به‌صورتِ حضوری و مجازی برگزار می شود.

دکتر حسین توفیقیان عضو هیئت‌علمی پژوهشکده باستان شناسی و دکتر شهرزاد امین شیرازی عضو هیئت‌علمی پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی - فرهنگی سخنرانان این نشست هستند.

این نشست در محل سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی به نشانی خیابان انقلاب، خیابان فخررازی، خیابان شهدای ژاندارمری شرقی، ساختمان شماره 2 جهاددانشگاهی، پلاک 72، طبقه دوم برگزار می شود. همچنین، این نشست از طریق سامانۀ رویدادهای فرهنگی جهاد دانشگاهی(roytab.ir)  و اینستاگرام مرکز گردشگری istta.ir به‌صورتِ آنلاین نیز پخش خواهد شد.

گفتنی است، رویدادهای مربوط به پانزدهمین جشنواره ملی خلیج‌فارس توسط مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران با همکاری برخی از واحدهای جهاددانشگاهی از آبان‌ماه سال 1400 برگزار شده است و تا مردادماه 1401 ادامه خواهد داشت.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علمی خلیج فارس