قرائت زیارت‌نامه و صلوات خاصه امام رضا(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۸ کد : ۴۴۸۳۹ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز میلاد باسعادت ثامن الحجج(ع) برنامه قرائت دسته جمعی زیارت‌نامه و صلوات خاصه امام رضا(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
قرائت زیارت‌نامه و صلوات خاصه امام رضا(ع) در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با دهه کرامت و سالروز میلاد باسعادت ثامن الحجج(ع) برنامه قرائت دسته جمعی زیارت‌نامه و صلوات خاصه امام رضا(ع) با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

صلوات خاصه امام رضا(ع) یکی از مشهورترین و متداول ترین دعاهایی است که مردم ایران با آن آشنا بوده به آن متوسل می شوند و یکی از برترین راه های حاجت گرفتن توسل به آن امام همام می باشد که محدود به زمان و مکان خاصی نیست و شیعیان حتی بعد از نمازهای یومیه خود نیز با قرائت این دعای ویژه، امام رضا(ع) را یاد می کنند.

گفتنی است؛ این مراسم به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و در پایان با صرف صبحانه از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد.

کلید واژه ها: امام رضا ع جهاددانشگاهی استان مرکزی