اعلام ویژه برنامه های ماه محرم و صفر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۴ کد : ۴۶۹۲۰ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با ماه محرم و صفر ویژه برنامه های مختلفی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
اعلام ویژه برنامه های ماه محرم و صفر در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با دهه اول ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر، مراسم قرائت زیارت عاشورا به صورت روزانه با حضور عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای آن حضرت با رعایت پروتکل های بهداشتی در نمازخانه پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

همچنین فضاسازی محیطی و سیاهپوشان حسینی با هدف هویت بخشی و ایجاد فضای معنوی مناسب برای عزاداری آن امام همام انجام شد.

گفتنی است؛ ارسال پیام و ویدئوهای مناسبتی ماه محرم و صفر از طریق اتوماسیون و شبکه های اجتماعی، برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان(ع)، طبخ غذای نذری با کمک خیرین و ... به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی عزاداری محرم