/جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران/(۱۴)

اهدای خون جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در آستانه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی

۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۰ کد : ۴۷۰۸۰ اخبار عمومی تاپ خبر
جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با روز جهانی اهدای خون و در آستانه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، خون خود را اهدا کردند.
اهدای خون جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در آستانه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه 16 مرداد سالروز تشکیل جهاددانشگاهی با شعار جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران، جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان، خون خود را اهدا کردند.

در این سنت پسندیده که به همت روابط عمومی انجام شد، اعضای جهاددانشگاهی استان با حضور در سازمان انتقال خون استان، ضمن انجام آزمایش و معاینه سلامت، نسبت به اهدای خون خود با هدف ترویج فرهنگ ایثار و کمک به همنوعان و نجات بیماران اقدام کردند.

گفتنی است؛ جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی هر ساله همزمان با سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، با شرکت در این معنوی، خون خود را به نیازمندان اهدا می کنند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهادگران سالروز