در راستای اجرای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی صورت گرفت؛

امضای تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی با سازمان فنی و حرفه ای استان

۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۸ کد : ۴۷۶۰۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای پایدار سازی شغل های کوچک و خانگی و آموزش متقاضیان این نوع شغل ها، تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی امضا شد.
امضای تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی با سازمان فنی و حرفه ای استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای گسترش دانش فنی، تربیت منابع انسانی و نیروی ماهر و متخصص و اجرای سیاست های دولت مبنی بر توسعه اشتغال پایدار و ضروت امر ارتقاء فرهنگ کارآفرینی و اشتغال در استان، تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای  استان به امضای روسای دو نهاد رسید.

این تفاهم نامه که در راستای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی منعقد شد بر لزوم همکاری های بیشتر جهاددانشگاهی و اداره فنی و حرفه ای استان در حوزه های پایدار سازی شغل های کوچک، نورآوری و شتابدهی طرح های خلاقانه و به روز آوری فعالیت های دانش بنیان در دو نهاد را مورد تاکید قرار داده است.

گفتنی است؛ طرح ملی مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اشتغال