۳ شهریورماه؛

سمینار یک روزه "سلول های بنیادی" در استان مرکزی برگزار می شود

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۳ کد : ۴۷۷۲۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
سمینار یک روزه سلول های بنیادی پتانسیل ها و چشم انداز در استان مرکزی برگزار می شود.
سمینار یک روزه "سلول های بنیادی" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: سمینار یک روزه سلول های بنیادی با بررسی پتانسیل ها و چشم انداز به همت جهاددانشگاهی و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا با حضور اساتید برتر حوزه سلول های بنیادی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: دکتر مرتضی ضرابی، مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته های رویان در این سمینار در خصوص ذخیره سازی خون بند ناف و ارتقاء سطح سلامت جامعه، فرآیند جمع آوری نمونه خون بند ناف و دکتر مشهدی مسوول فنی مرکز فوق تخصصی ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی با موضوع سلول های بنیادی و حفظ باروری سخنرانی خواهند کرد.

طالبی افزود: این مراسم روز پنجشنبه، سوم شهریورماه سال جاری به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا و با همکاری شرکت فناوری بن یافت های رویان و دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال همایش بیمارستان سینا اراک برگزار می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: متخصصین و علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این سمینار از طریق وب سایتArak.ircme.ir ثبت نام و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09183689135 تماس حاصل کنند.

مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: این همایش با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک دارای مجوز امتیاز بازآموزی است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی بیمارستان سینا