در حاشیه بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از پژوهشکده معتمد صورت گرفت؛

بررسی مشکلات پیش روی ایجاد شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۱ کد : ۴۷۷۶۸ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست بررسی مشکلات پیش روی ایجاد شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان با حضور رئیس پژوهشکده معتمدجهاددانشگاهی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و جمعی از مسئولین برگزار شد.
بررسی مشکلات پیش روی ایجاد شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه بازدید از پژوهشکده سرطان معتمد و نشست با رئیس پژوهشکده مطالبی در خصوص بررسی مشکلات پیش روی ایجاد شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان بیان کرد.

وی اظهارکرد: جهاددانشگاهی استان مرکزی دارای زیرساخت های لازم و ظرفیت بالقوه جهت راه اندازی این مرکز در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان است.

دکتر رامین صرامی فروشانی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در ادامه، افزود: پژوهشکده با تمام قوا در جهت اجرایی شدن قانون راه اندازی شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان در استان های مختلف کشور فعالیت دارد.

وی تصریح کرد: متاسفانه پس از گذشت بیش از پنج ماه از سال هنوز بودجه لازم برای این شبکه تخصیص پیدا نکرده و به رغم پیگیری های گسترده در زمینه صدور مجوزهای لازم و تامین نیروی انسانی نیز حمایت لازم از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عمل نیامده است.

شایان ذکر است؛ تفاهم‌نامه راه‌اندازی شعبه پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در استان مرکزی دی ماه سال گذشته با حضور رئیس جهاددانشگاهی کشور، دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی، دکتر صرامی رئیس پژوهشکده معتمد سرطان و دکتر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان منعقد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی پژوهشکده سرطان