طعم خوش غذای نذری در ماه محرم
همزمان با ماه محرم، طبخ غذای نذری توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با ماه محرم، مراسم قرائت زیارت عاشورا و طبخ و توزیع غذای نذری با کمک خیرین و به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان انجام شد.
بر اساس این گزارش؛ هدف از اجرای این برنامه، تقویت جایگاه و فرهنگ نذری جهت توسل به اهل بیت(ع) می باشد که امسال نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی این امر معنوی انجام و در بین عزاداران حسینی توزیع شد.
گفتنی است؛ مراسم طبخ و توزیع غذای نذری هر ساله برای عزاداران امام حسین(ع) به همت هیات صاحب الزمان(عج)جهاددانشگاهی انجام می شود.
نظر شما :