ویژه متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با مفاهیم کسب و کار و خلاقیت" در استان مرکزی برگزار شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۸۸۵۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
کارگاه آموزشی "آشنایی با مفاهیم کسب و کار و خلاقیت" در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم کسب و کار و خلاقیت ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ کارگاه های آموزشی آشنایی با مفاهیم کسب و کار و خلاقیت ویژه متقاضیان رشته های ساخت زیور آلات سنتی، چرم دوزی و خیاطی با حضور دکتر سمانه شیرازی از مدرسان طرح ملی مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی ضمن بهره مندی از مفاهیم کسب و کار و خلاقیت، سوالات خود را در خصوص بیمه، وام و ... در این طرح ملی مطرح کردند.

شایان ذکر است؛ طرح ملی مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار همزمان با سراسر کشور به همت جهاددانشگاهی در استان مرکزی در حال اجراست.

کلید واژه ها: طرح ملی مفاهیم کسب کار