برپایی کارگاه آموزشی "آشنایی با بازار در حوزه کسب و کار خانگی" در دلیجان

۳۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۴۸۹۸۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
کارگاه آموزشی "آشنایی با بازار در حوزه کسب و کار خانگی" در فرمانداری دلیجان برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزشی "آشنایی با بازار در حوزه کسب و کار خانگی" در دلیجان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای افزایش توانمندی های متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در شهرستان دلیجان، کارگاه آموزشی آشنایی با بازار در حوزه کسب و کار خانگی برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور مسعود شهرجردی از اساتید حوزه کارآفرینی به همت دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی در محل سالن اجتماعات فرمانداری دلیجان برگزار شد.

آشنایی با مفاهیم کسب و کار و اصول مهم در حوزه بازار یابی از سرفصل های ارائه شده در این کارگاه آموزشی بود و در پایان به سوالات پیشرانان و متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی پاسخ داده شد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال پایدار همزمان با سراسر کشور به همت جهاددانشگاهی در استان مرکزی در حال اجراست.

کلید واژه ها: مشاغل خانگی کارگاه آموزشی