اتاق وضعیت جمعیتی در استان مرکزی تشکیل می‌شود

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۶ کد : ۵۱۳۲۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به منظور حمایت از کانون خانواده و جوان سازی جمعیت، اتاق وضعیت جمعیتی در استان مرکزی تشکیل می شود.
اتاق وضعیت جمعیتی در استان مرکزی تشکیل می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در نشست ستاد حمایت از خانواده و جوان سازی جمعیت استان که در استانداری برگزار شد به وضعیت جمعیتی استان اشاره کرد و گفت: نرخ فرزند آوری در استان مناسب نیست و برای عبور از این شرایط باید همه دستگاه ها مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه وضعیت جمعیتی استان مرکزی مناسب نیست، افزود: در همین راستا اتاق وضعیت جمعیتی برای بررسی شرایط و اتخاذ راهکار‌های مناسب با حضور ارگان‌های تاثیرگذار تشکیل می‌شود.

استاندار مرکزی در ادامه تصریح کرد: مدیران دستگاه‌ها باید با آگاهی از وضعیت فعلی در هوشیار سازی جامعه دخیل باشند.

پروین مفتح زاده مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی هم در این نشست با بیان اینکه تشکیل اتاق وضعیت و تدارک جلسه‌ای برای هوشیاری مدیران دستگاه‌ها، افزود: در این نشست‌ها مشخص شد مدیران دستگاه‌ها شناخت و مطالعه کافی نسبت به کمیت‌های جمعیتی ندارند و باید آگاه شوند.

گفتنی است؛ مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی جزء یکی از سه مراکز درمان ناباروری در استان نقش مهمی در افزایش نرخ جمعیت و باروری بر عهده دارد.

کلید واژه ها: استان مرکزی وضعیت جمعیتی