دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهیدان مشهدی و غلامی

۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۵۲۵۸ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر ، شهرجردی رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی به همراه جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی با خانواده شهیدان محمدرضا غلامی و محمد مشهدی دیدار نمودند.
دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهیدان مشهدی و غلامی

به گزارش روابط عمومی جهاد ‌دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت فرا‌رسیدن ایام‌الله دهه فجر مسعود شهرجردی رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی به همراه مرادی معاونت پژوهشی و جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی  و کارمندان بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان محمدرضا غلامی و محمد مشهدی دیدار نمودند.
در این نشست مهندس شهرجردی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر و چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی  و تسلیت ایام فاطمیه ، در خصوص مقام والای شهدا و لزوم پیروی از راه و رسم شهدا در تمامی عرصه‌های زندگی مطالبی را عنوان نمودند، سپس خانواده معزز و بزرگوار شهدا دقایقی را به بیان ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری ایشان پرداختند.
در این دیدار ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اراک آقای دادوند و همکاران ایشان حضور داشتند.