انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۸ کد : ۵۲۵۹ اخبار عمومی
تفاهم نامه همکاری دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان مرکزی در زمینه همکاری آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و اشتغال منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، در طی نشستی که با حضور دکتر فخاری مدیریت امور پردیس های  دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی ، دکتر عسکری سرپرست پردیس زینب کبری (س) ؛ دکتر اخگر معاون هماهنگی پردیس های استان و مهندس مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به اتفاق معاونین جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سالن کنفرانس پردیس زینب کبری (س) برگزار شد، دو طرف به تشریح برنامه های خود پرداختند.

در پایان این نشست ، تفاهم نامه ی همکاری فی مابین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی در موضوعات فرهنگی،پژوهشی، آموزشی و اشتغال به امضای طرفین رسید.