نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

جهاددانشگاهی با قدرت در حوزه استقلال صنعتی کشور وارد شود

۲۴ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۹ کد : ۵۲۶۱۹ اخبار عمومی تاپ خبر
آیت الله دری نجف آبادی تصریح کرد: جوانان غیرتمند جهاددانشگاهی در زمینه استقلال صنایع با قدرت وارد شوند.
جهاددانشگاهی با قدرت در حوزه استقلال صنعتی کشور وارد شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در دیدار با محسن مرادی سرپرست جهاددانشگاهی استان، تصریح کرد: جهاددانشگاهی باید موتور پیشران دانشگاه ها در همه زمینه‌ها از جمله نانو و تکنولوژی‌های جدید باشد.

وی با اشاره به اینکه  با برنامه‌ریزی درست باید نقاط ضعف را برطرف و نقاط قوت را گسترش دهیم، افزود: استان مرکزی استان صنعتی است ولی متاسفانه در این زمینه بخش‌های پژوهشی و تحقیقات آن بسیار ضعیف هستند. اقتصاد مقاومتی و تاب‌آوری اقتصادی باید سرلوحه کارها قرار گیرد.

آیت الله دری نجف آبادی ضمن توصیه به سرپرست جدید جهاد دانشگاهی اظهار کرد: در صنعت های مادر باید کشور مستقل باشد و در این جهت وظیفه جهاد دانشگاهی بسیار مهم است. میدان کار بسیار وسیع است و تقاضا داریم جوانان غیرتمند جهاددانشگاهی در این امر با قدرت ورود کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی باید در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی، پایداری اقتصاد و اقتصاد مردمی قدم های بلند بردارد. توزیع منابع به صورت غیر عادلانه باعث فساد در کشور می‌شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی اقتصاد مقاومتی