در سال ۱۴۰۱ صورت گرفت؛

بهره‌مندی ۱۰ هزار مراجعه‌کننده از خدمات مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۵ کد : ۵۲۹۴۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
در سال جاری ۱۰ هزار نفر برای درمان ناباروری به مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دکتر علی اصغر غفاری زاده مسوول فنی آزمایشگاه جنین شناسی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: ۱۰ هزار مرد و زن امسال برای درمان ناباروری با استفاده از آخرین فناوری‌های نوین به این مرکز درمانی، مراجعه کردند.

وی افزود: علاوه بر زوج‌های استان مرکزی، زوج‌هایی نیز از استان‌های لرستان و همدان به این مرکز مراجعه کردند.

غفاری زاده با بیان اینکه مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی، خدمات درمانی متعددی ارایه می‌کند، گفت: بیش از ۱۰۰ متقاضی فریز جنین امسال به این مرکز مراجعه کردند.

مسوول فنی آزمایشگاه جنین شناسی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در ادامه تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ مورد انتقال جنین نیز امسال در این مرکز انجام شد.

غفاری‌زاده اضافه کرد: اهدای تخمک، اهدای جنین، رحم جایگزین و فریز تخمک و اسپرم نیز از دیگر خدماتی بود که امسال به میزان قابل توجهی در کلینیک درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی انجام شد.

وی اظهارکرد: ۱۰۰ مورد بارداری امسال با استفاده از روش‌های درمانی مختلف در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی انجام شد که در انتظار تولد نوزادان هستیم.

مسوول فنی آزمایشگاه جنین شناسی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان، گفت: اعمال جراحی برای زوج‌های نابارور در این مرکز با کمک بیمه‌های تامین اجتماعی و سلامت به میزان ۵۰ درصد کل هزینه انجام می‌شود.

غفاری زاده در پایان یادآور شد: ۱۰۰ میلیون ریال کمک هزینه درمان ناباروری به صورت قرض‌الحسنه به مراجعان این مرکز اعطا می‌شود.

کلید واژه ها: مرکز تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان