انتصاب سرپرست مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۶ کد : ۵۳۲۳۷ اخبار عمومی تاپ خبر
با حکمی از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، مریم جنابی به عنوان سرپرست مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
انتصاب سرپرست مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در حکمی مریم جنابی را به عنوان سرپرست مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:
احتراما عطف به مجوز شماره 19137 مورخ 08 / 11 / 1401 معاونت محترم پژوهش و فناوری، سرکار عالی به مدت یکسال به عنوان "سرپرست مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی" منصوب می گردید.

استفاده از همه ظرفیت های موجود به ویژه نیروی انسانی، تعامل سازنده با سازمان ها و دستگاه های اجرایی مرتبط با حوزه درمان و پزشکی، توسعه فعالیت های پزشکی و ارتقاء کمی و کیفی مرکز مورد تاکید می باشد.

امید است در پناه توجهات حضرت حق در این مسوولیت موفق و سربلند باشید.

گفتنی است؛ جنابی پیش از این به عنوان سوپروایزر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی فعالیت داشت.