دعوت از اعضای جهاددانشگاهی برای مشارکت در بازطراحی ساختار سازمانی معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۱ کد : ۵۳۳۹۵ اخبار عمومی تاپ خبر
معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی از تمامی اعضای این نهاد به‌ویژه فارغ التحصیلان رشته‌های مدیریت و مهندسی صنایع که علاقه‌مند به مشارکت در بازطراحی ساختار سازمانی این معاونت هستند، دعوت کرد تا طرح‌ها و ایده‌های خود را به این معاونت ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در نظر دارد به‌منظور بهبود مستمر نظامات کاری و متناسب‌سازی ساختار سازمانی با اقتضائات و مأموریت‌های این نهاد اقدام به جمع سپاری و مشارکت سازمانی کند.

در همین رابطه معاونت فوق از تمامی اعضای این نهاد به‌ویژه فارغ التحصیلان رشته‌های مدیریت و مهندسی صنایع که علاقه‌مند به مشارکت در بازطراحی ساختار سازمانی این معاونت هستند دعوت کرد تا طرح‌ها و ایده‌های خود را حداکثر تا پایان بهمن‌ماه سال جاری به نشانی sakhtar.acecr@gmail.com ارسال کنند.

گفتنی است از طرح‌های منتخب به نحو شایسته‌ای تقدیر خواهد شد.

علاقه‌مندان در صورت نیاز به کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند با شماره ۶۶۴۱۹۳۳۳ تماس حاصل کنند.
شایان‌ذکر است اطلاعات مربوط به ساختار و تشکیلات فعلی، معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی به نشانی (https://srm.acecr.ac.ir/fa/page/323 ) در دسترس عموم قرار دارد.