در راستای ارائه خدمات رفاهی و تسهیلات بانکی صورت گرفت؛

نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر عامل بانک قرض‌الحسنه مهر استان

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۲ کد : ۵۳۴۸۷ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر استان در راستای ارائه خدمات رفاهی و تسهیلات بانکی به کارکنان جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست هم اندیشی با مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر استان، به تشریح فعالیت های این نهاد پرداخت.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی پتانسیل بالقوه ای در ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، درمانی را داراست، افزود: این نهاد آمادگی عقد تفاهم نامه همکاری جهت ارائه خدمات مختلف به پرسنل بانک قرض الحسنه مهر استان را دارد.

عظیم حسین آبادی مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر استان مرکزی در ادامه، اظهارکرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران در سال ۱۳۸۶ آغاز به کار کرد که در حال حاضر 18 شعبه در سطح استان دارد.

وی بر همکاری و تعامل مشترک با جهاددانشگاهی تاکید کرد و گفت: آماده همکاری جهت ارائه خدمات رفاهی و تسهیلات بانکی به پرسنل جهاددانشگاهی هستیم.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی بانک قرض الحسنه مهر