ایران استوار؛ ۴۴ سال افتخار/(۱۱)

اعلام آمادگی جهادگران دانشگاهی استان مرکزی جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۲ کد : ۵۳۶۳۱ اخبار عمومی تاپ خبر
جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی آمادگی خود را برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن اعلام کردند.
اعلام آمادگی جهادگران دانشگاهی استان مرکزی جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پیروزی انقلاب اسلامی، طلیعه پیشرفت کشور در تمام عرصه‌ها بود و در کنار استقلال سیاسی، دانشمندان جوان کشورمان در حوزه‌های مختلف از قبیل پزشکی، درمانی، نانو، هوا فضا، انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، سلول‌های بنیادی، تکنولوژی‌های نظامی فوق پیشرفته و ... مرزهای دانش را درنوردیدند و همه این‌ها، گوشه‌ای از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن پاسداشت ایام‌الله دهه فجر و اعلام آمادگی برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن و تجدید بیعت با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب همچون سال‌های گذشته با شرکت در صفوف به‌هم پیوسته راهپیمایی این روز مقدس، اتحاد و همبستگی خود را به نمایش می گذارد.

کلید واژه ها: راهپیمایی جهاددانشگاهی مرکزی انقلاب