برپایی جشن اعیاد شعبانیه و قرائت زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۱ کد : ۵۴۳۸۳ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز ولادت سه نور آسمانی و اعیاد شعبانیه، مراسم جشنی به همین مناسبت در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برپایی جشن اعیاد شعبانیه و قرائت زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل(ع)، امام سجاد(ع)، مراسم جشن همراه با قرائت زیارت عاشورا  به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان در نمازخانه پردیس جهادانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم معنوی زیارت پرفیض عاشورا با حضور جمعی از عاشقان اهل بیت(ع) قرائت و از شرکت کنندگان به صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

گفتنی است؛ ماه شعبان هشتمین ماه تقویم هجری قمری و دارای فضیلت و اهمیت بسیار است که در آن روزه‌داری، صدقه دادن، صلوات فرستادن و خواندن دعاهای خاص مانند صلوات شعبانیه و مناجات شعبانیه سفارش شده است.

کلید واژه ها: شعبانیه زیارت